#21GStopCETA. Campanya CATnoalTTIP. Concentració de rebuig CETA i TTIP

ttipDes de la campanya CATnoalTTIP ens fan arribar la crida a la mobilització en contra del CETA amb la petició que feu màxima difusió en les vostres organitzacions i entorns:

Arreu d’Europa el dia 21 de gener hi haurà mobilitzacions i actes per demanar i protestar en contra de la possible aprovació del CETA al Parlament Europeu prevista per principis del mes de febrer.

S’ha escollit aquesta data per ser el cap de setmana previ a la votació del dia 24 de gener a la Comissió de Comerç Internacional (INTA) del Parlament Europeu.

A Barcelona està previst fer una concentració el dissabte a les 12h davant l’Oficina de UE (Pg de Gracia/ Provença). La idea és llegir un manifest de la Campanya.

A banda, us voldríem demanar que el dia 19 de gener féssiu una fotografia de rebuig del CETA com acció de pressió i suport a les mobilitzacions descentralitzades arreu d’Europa. Us enviarem els detalls de l’acció per xarxes. També tenim previst fer una roda de premsa a la seu de la FAVB  per explicar en que consisteix aquesta Acció Global #21GStopCETA.

Aprofitem per agrair-vos el vostre suport i demanar-vos la vostra participació . Seguim!!!

Aquesta potser la darrera mobilització prèvia a la votació al Parlament Europeu sobre el CETA i ens cal enviar un missatge contundent als europarlamentaris.

Deixa un comentari